Библиотекари на 66. Међународном сајму књига:  „Живеле књиге!“

Колектив Библиотеке „Вук Караџић“ Ковин традиционално је посетио сајам књига у Београду. Том приликом разговарали су са издавачима,писцима, колегама, разменили мишљења и искуства, погледали и купили нове наслове, али и разменили контакте за будуће књижевне промоције.

Овогодишњи слоган сајма носи назив „Живеле књиге“ , док је Француска почасни гост манифестације. Београдски 66.сајам књига почео је још у суботу 21.октобра и трајаће до 29.октобра. Представља се преко 400 домаћих и страних излагача, а писци се свакодневно друже, фотографишу са својом читалачком публиком и потписују дела.

Библиотекари увелико раде куповину нових књига, а поједини популарни наслови већ су доступни у Библиотеци „Вук Караџић“ Ковин.

„ Овим путем позивамо наше драге читаоце да посете нашу малу библиотеку и пронађу своја омиљена књижевна дела за читање. Такође, упућујемо позив и за пројекцију филма Свети Јаков Тумански којa ће бити приказана сутра 26.октобра са почетком у 19 часова “, поручују из Библиотеке „Вук Караџић“ Ковин.