Келтон из Америке посетио библиотеку

Келтон Милер из Северне Каролине присуствовао је данашњем часу енглеског језика који се сваког понедељка реализује у Библиотеци „Вук Караџић“ Ковин. Ово је уједно била прилика да Келтон поприча са полазницима курса за учење енглеског језика-напредни ниво, али и да упозна рад библиотеке и прегледа књижни фонд.

„У сарадњи са YALS school и ОУ Ковин од прошле године почели су часови енглеског језика-напредни ниво за запослене у јавним установама ковинске општине. Укупно 12 полазника сваког понедељка учи енглески језик у нашој библиотеци како би стекли практичне вештине потребне за ефикаснију комуникацију са ЕУ партнерима. Тренутно су  ту представници ОУ Ковин, Дома здравља и библиотеке“, објашњава Ивана Јованов,директорка ковинске библиотеке. YALS пројекат је подржан од стране Амбасаде САД у Србији.

Иначе Милер предаје енглески језик на учитељском факултету у Београду, а 25.марта дружио се са групом ученика у Ковину. Овим путем захваљујемо се и професорки Маји Гавриловић Максимовић на подучавању енглеског језика, али и промоцији установе.  

Келтон из Америке посетио библиотеку