Изложба „Пахуљице од папира“ 20. децембра у огранку библиотеке у Делиблату

Библиотека „Богдан Петровић“ Делиблато позива вас да завирите у магичан свет- новогодишњу и божићну бајку која ће бити наредне среде 20.децембра. Изложба креативних радова „Пахуљице од папира“ уз пратећи програм, биће свечано отворена у 18 часова у сеоском огранку библиотеке.  Циљ ове изложбе је промовисање ваннаставне активности „ Мали предузетници“ ученика ОШ „Паја Маргановић“ , а  коју води наставница Весна Балножан Данилов.

Кроз четири креативне радионице, ђаци су израдили новогодишње честитке и друге декоративне предмете од природних материјала које ће представити публици. Након изложбе биће организована продаја радова. Своју помоћ у реализацији ове активности пружиле су и наставнице Биљана Пејчић, Надица Барбузан, Светлана Резач и васпитачица Аурора Илић. Својом несебичношћу и предивним зимским пејзажима, изложбу је подржала и сликарка Сперанца Божанић. Такође, биће изложене и дечје књиге.  Уметничко вече употпуниће и наставница музичког Виолета Помар са својим ученицима: Марко Радосављевић  и Милица Крчуљ.

Изложба „Пахуљице од папира“ трајаће до 23.децембра и тада ће библиотека у Делиблату  бити отворена за посетиоце од 7-14 часова и од 16-20ч (среда, четвртак и петак).

У наставку погледајте комплетан програм по данима:

  • Среда, 20.12.2023. године у 18 часова отварање изложбе „ Пахуљице од папира“
  • Четвртак, 21.12. 2023. године од 7 до 14 часова - школски дан
  • Петак, 22.12. 2023. године у 19.30 часова- Божићни концерт у холу школе.

plakat ok pah